Overplanting oogst

De oogst van de Brabantse proeftuin dementie wordt op 1 februari 2021 overgeplant naar een nieuw thema binnen het Zorgnetwerk Midden-Brabant.

Dit thema gaat via innovatie en inspiratie bijdragen aan behoud van kwaliteit van leven voor mensen die leven met dementie. Deze experimentele broedplaats voor initiatieven die een brug slaan tussen techniek/innovaties en de behoeften van mensen die leven met dementie heeft zijn vruchten afgeworpen. Acht jaar lang kruisbestuiving heeft z'n werk gedaan in de regio: de oogst van de proeftuin is in alle windrichtingen uitgewaaid. Projecten zijn afgerond of staan op eigen benen, geworteld op lokaal niveau in de dementievriendelijke gemeenten. En: diverse organisaties in regio Midden-Brabant investeren inmiddels structureel in (betere) ondersteuning van mensen die leven met dementie.

Eind januari 2021 verschijnt de laatste editie van de nieuwbrief proeftuinoogst. Daarna verdwijnen de proeftuinwebsite, -nieuwsbrief en het e-mailadres. De communicatiekanalen van het Zorgnetwerk nemen de informatievoorziening over de inspanningen en activiteiten in de regio Midden-Brabant voor mensen die leven met dementie over.
Heb je vragen over deze ontwikkeling? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nieuws

'Enjoy the little things in life because one day you`ll look back and realize they were the big things'.

(Kurt Vonnegut)
©2017 Brabantse proeftuin dementie. Alle rechten voorbehouden.