Bruikleenservice

Wat een goed nieuws: vanaf nu geeft De Geheugenwinkel Tilburg 3 technologische hulpmiddelen in bruikleen aan mensen die ze willen uitproberen.

Dat meldt Corrie Aarts van de Wever. Zij trekt al geruime tijd met de technokoffer door de regio (én daarbuiten) om technologische hulpmiddelen te demonstreren. Inmiddels gebruikt ContourdeTwern óók een technokoffer en heeft Thebe interesse getoond. Deze demonstraties laten zien wat er zoal op de markt is om het leven (met dementie) thuis te kunnen vergemakkelijken, voor de persoon met dementie én voor de mantelzorger. Hoe fijn zou het zijn als deze mensen die producten ook eens vrijblijvend kunnen uitproberen?

Uitproberen

De Geheugenwinkel Tilburg is nu een bruikleenservice begonnen zodat mensen 3 technologische hulpmiddelen thuis kunnen uitproberen: Tessa, het Somnex slaapkussen en de Memorylane. Het gebruik is gratis, je betaalt enkel een borg van 25 euro. De vrijwilligers van De Geheugenwinkel volgden onlangs een workshop (zie foto) om alles te leren over deze 3 hulpmiddelen, zodat ze geïnteresseerden erover kunnen informeren. En de technokoffer? Die rolt 17 maart naar het alzheimer café in Oisterwijk.

nieuws

'Enjoy the little things in life because one day you`ll look back and realize they were the big things'.

(Kurt Vonnegut)
©2017 Brabantse proeftuin dementie. Alle rechten voorbehouden.