Online Mantelzorgtest

De nieuwe, online Mantelzorgtest verlicht (zorg)taken van mantelzorgers in Tilburg.

Zorgen voor iemand die dichtbij je staat, vinden mantelzorgers vaak vanzelfsprekend. Ze hebben regelmatig het idee dat zij de enige zijn die voor hun naaste kunnen of mogen zorgen. Bovendien zijn ze zich er niet altijd van bewust dat tijdig hulp inschakelen verstandig kan zijn. En waar deze hulp te vinden is.

Zorgen voor iemand die dichtbij u staat, kan heel prettig zijn. Maar het is ook goed om af en toe stil te staan bij wat u allemaal doet. Helpt u in de huishouding, zoals wassen en strijken? Neemt u een deel van de verzorging over? Doet u klusjes zoals administratie of boodschappen? Kookt u regelmatig? Gaat u vaak langs voor een praatje of wandeling? Als u op meerdere van deze vragen ‘ja’ zegt, dan ligt er toch aardig wat op uw bordje. En dan hebt u óók nog vaak uw eigen gezin, werk en leven. Hoe valt die balans bij u uit?

Doe nu de Mantelzorgtest

De Mantelzorgtest voor mensen in de gemeente Tilburg helpt om een goede balans te vinden tussen zorg voor uw naaste en aandacht en tijd voor uzelf. Doe de Mantelzorgtest > Daarmee krijgt u inzicht in uw situatie én maak gebruik van het hulpaanbod van organisaties bij u in de buurt. Zodat tijd met elkaar ook echt tijd vóór elkaar is. Bekijk het filmpje over de Mantelzorgtest hieronder:

nieuws

'Enjoy the little things in life because one day you`ll look back and realize they were the big things'.

(Kurt Vonnegut)