Groen & Grijs in Goirle

Yes: het tweede Groen & Grijs kookevent is een feit: op maandag 17 juni houdt jongerencentrum Mainframe in Goirle een kookworkshop voor grootouders (met dementie) en hun kleinkinderen.

De bedenker van het Groen & Grijs event, Melissa de Laat, is betrokken bij de organisatie van de workshop in Goirle: "We doen het hier weer nét even iets anders dan tijdens de eerste editie in oktober vorig jaar in Drunen > Nu koken alle koppels hetzelfde voor-, hoofd- en nagerecht, tegelijkertijd. En peuzelen ze alles gezamenlijk op, aan 1 lange tafel."

Veel succes

Thebe zorgt voor de kookkoppels. Paul Kappé van restaurant Monarh in Tilburg > is degene die de koppels helpt in de keuken. Leuk weetje: zijn restaurant is dit jaar bekroond met 1 Michelinster. Vrijwilligers begeleiden de deelnemers tijdens de voorbereiding van de maaltijden. Jorien maakt een vlog, zij zit in het bestuur van het jongerenwerk in Goirle. Jongerencentrum Mainframe > wil van Groen & Grijs een terugkerend evenement maken. Vanuit de proeftuin wensen we de organisatoren veel succes met deze eerste editie!!

 

resultaat

'Enjoy the little things in life because one day you`ll look back and realize they were the big things'.

(Kurt Vonnegut)
©2017 Brabantse proeftuin dementie. Alle rechten voorbehouden.