Alzheimer Café 9 april

Manu Keirse is de gastspreker tijdens de april-editie (dinsdag de 9de) van het Alzheimer Café Tilburg. Omgaan met verlies en verdriet is het thema.

Prof. dr. Manu Keirse is klinisch psycholoog, gespecialiseerd in het omgaan met verlies en verdriet. Hij heeft meerdere boeken geschreven over dit onderwerp en is een graag gezien spreker op congressen. Degene die getroffen wordt door dementie verliest geleidelijk aan heel veel in het leven. Dit gaat gepaard met verdriet, pijn, angst en verwarring. Ook bij de mantelzorger en andere dierbaren is er sprake van verlies. De naaste gaat steeds minder lijken op de persoon die hij ooit was. Je kunt steeds minder contact met hem krijgen. Hierdoor neem je beetje bij beetje afscheid.

Meer weten?

Locatie: President Mandelahof Korvelplein 60 Tilburg, de zaal gaat open om 19.30 uur. Het programma duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig. Toegang is gratis. Neem voor meer informatie contact op via (013) 467 8022 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

agenda

'Enjoy the little things in life because one day you`ll look back and realize they were the big things'.

(Kurt Vonnegut)
©2017 Brabantse proeftuin dementie. Alle rechten voorbehouden.