Alzheimer Café 9 oktober

Op dinsdag 9 oktober is het Alzheimer Café Tilburg open voor geïnteresseerden in het thema 'wanneer komt opname in beeld?'

De verzorging van een persoon met dementie wordt vaak zwaarder naarmate de ziekte erger wordt. Zeker als de naaste na verloop van tijd 24 uur per dag zorg en aandacht nodig heeft. Opname in een verpleeghuis of kleinschalige woonvoorziening is dan meestal het beste alternatief, maar dat is wel een moeilijke beslissing. Hoe bereid je je voor als opname van de naaste in zicht komt? Gastspreker over dit onderwerp is Marly Rynders, zorgadviseur bij de Wever.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op via (013) 467 8022 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De deuren van dit Alzheimer Café staan ook open op 13 november (thema: wat is dementie?) en 11 december (thema: diagnose en behandeling) 2018.

agenda

'Enjoy the little things in life because one day you`ll look back and realize they were the big things'.

(Kurt Vonnegut)
©2017 Brabantse proeftuin dementie. Alle rechten voorbehouden.